Bucureşti: Băneasa Shoping City găzduieşte prima expoziţie destinată sporturilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia Snow Show  va fi deschisă publicului între 3 şi 6 decembrie

Iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi la Snow Show tot ce este necesar pentru practicarea schiului, a patinajului, a snowboard-ului, dar şi oferte atractive ale agenţiilor de turism şi ale companiilor de transport.

Concepută ca un târg de sezon, Snow Show oferă o mulţime de atracţii, precum utilizarea gratuită  a simulatoarelor de schi şi vizionarea unor show-uri de modă sport.
La intrarea îm expoziţie, cei mai performanţi rideri se vor duela în free-style, pe o rampă îmbrăcată în zăpadă artificială.



Organizatorii estimează un număr de peste 5000 de vizitatori în cele 4 zile de târg. Programul este joi şi vineri de la 10:00 – 22:00, iar sâmbata şi duminică de la 10:00 – 24:00, iar intrarea este liberă.

În acest an, Băneasa Shopping City oferă clienţilor care nu se pot decide în alegerea celui mai potrivit cadou un serviciu în premieră pentru centrele comerciale din România: voucherele cadou, în valoare de 50 sau 100 RON, disponibile la Biroul de informaţii. Ineditul cadou poate fi cumpărat şi oferit într-un ambalaj elegant persoanelor dragi, pentru ca acestea să îşi poată achiziţiona produsele preferate. Cu siguranţă cadoul ales va fi apreciat.

Şi în luna decembrie, vizitatorii Băneasa Shopping City au ocazia să participe, în baza bonurilor de cumpărături în valoare minimă de 250 RON, la marea tombolă cu super premii: 3 autoturisme Citroen Picasso, 1000 vouchere de 50 RON, mii de premii instant, iar la plata cumpărăturilor prin bonus cardul Garanti Bank, vor fi acordate 4 rate suplimentare fără dobândă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite