Bucureşti: BEJ Ilfov nu mai dă buletine de vot secţiilor speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Electoral Judeţean Ilfov (BEJ) a decis să nu se mai acorde buletine de vot secţiilor de votare speciale, după ce acestea s-au epuizat.

Din cauza lipsei buletinelor de vot a fost suspendat procesul electoral la secţia specială din Tunari. „Localitatea se află la o mică distanţă de DN1.

Mulţi dintre cei care se întorc de la munte se opresc şi votează la secţia specială din localitate“, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii secţiei de votare. La secţia de votare specială din Tunari au fost trimise, într-o primă etapă, 500 de buletine de vot.

Procesul electoral în Ilfov a fost suspendat în mai multe secţii de votare speciale - Afumaţi, Copăceni, Dobroieşti, Domneşti, Periş, Ştefăneştii de Jos, Tunari, Pantelimon,Voluntari şi Ciolpani.

Secţiile speciale din Otopeni, Măgurele, Berceni, Ştefăneşti, Dascălu, Periş, Chiajna, Cernica se află în pericol de a se întrerupe procesul de votare din cauza insuficienţei numărului buletinelor de vot.

În secţiile speciale din judeţul Ilfov, până la ora 13.00, îşi exercitaseră dreptul la vot 14.932 de alegători. Din totalul de 26.000 de buletine de vot alocat secţiilor speciale au fost distribuite, În prima etapă, au fost distribuite 18.000 de buletine de vot dintre cele 26.000, pentru secţiile speciale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite