Cele mai ieftine bilete la Bon Jovi costă 138 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru concertul Bon Jovi, care va fi susţinut pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, au fost puse în vânzare, a anunţat producătorul şi impresarul german de origine română Marcel Avram.

Piaţa Constituţiei va fi împărţită la fel ca şi pentru concertul AC/DC de anul trecut, urmând să existe totuşi un "element de noutate" - o zonă de peluză care se va găsi în spatele zonei VIP, după cum a declarat directorul executiv la Eventim, Valentin Vasiloiu.

Potrivit lui Marcel Avram, firma care se ocupă de distribuirea biletelor, Eventim, a alocat pentru fanii bulgari ai trupei Bon Jovi între 10.000 şi 15.000 de bilete, existând, de asemenea, posibilitatea ca toţi fanii Bon Jovi, atât din ţară, cât şi din străinătate, să poată achiziţiona bilete online de pe site-ul www.eventim.ro. Managerul general al D&D Entertainment, organizatorul concertului în România, Denise Săndulescu, a precizat, la rândul său, că vrea să facă tot posibilul pentru a asigura condiţii bune tuturor celor care vor veni la Bucureşti pentru spectacol.


De unde se pot achiziţiona biletele

Biletele pentru concertul Bon Jovi se pot achiziţiona prin Eventim, în magazinele partenere şi online pe www.eventim.ro. Categoriile de bilete sunt: VIP, cu locuri - VIP A1, A2 - 479,3 lei şi VIP B1, B2 - 372,8 lei, Golden Circle (în faţa scenei) - 298,2 lei, Normal Circle - 186,4 lei, Peluză - 159,8 lei (după epuizarea biletelor promoţionale) şi Peluza Promo (preţ promoţional pentru primele 2.000 de bilete) - 138,5 lei.

Turneul formaţiei Bon Jovi, "The Circle Tour", numără 135 de concerte, susţinute în ţări aflate pe cinci continente, fiind cea mai lungă serie de show-uri Bon Jovi de la "Jersey Syndicate Tour" din 1980. AGERPRES


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite