Atănăsoaei: un referendum ar fi în defavoarea iubitorilor de câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Bucureştiului, Mihai Atănăsoaei, a susţinut aseară, în emisiunea „100%“ de la Realitatea TV, că eutanasierea este cea mai bună soluţie pentru a scăpa Capitala de câini comunitari.

Deşi este considerat la ora actuală unui dintre cei mai înjuraţi români, prefectul Atănăsoaei este convins că are de partea sa majoritatea bucureştenilor. „Dacă se va organiza un referendum pe tema eutanasierii câinilor, rezultatul ar putea fi nepopular printre iubitorii de animale“, a declarat Atănăsoaei, aseară la Realitatea TV.

El a mai spus că propunerea sa de eutanasiere a câinilor din Bucureşti a ajuns la Comisia de Administraţie Publică şi că nu a discutat încă cu parlamentari pe această temă.

La emisiune au fost prezenţi şi Gabriel Luca, directorul Cancelariei Prefectului,  Lucian Costin, un ascultător al Realităţii FM , jurnalista Cristina Ţopescu,  muzicianul Berti Barbera şi Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, care au pledat pentru o reanalizare lucida a problemei câinilor comunitari. „Acei câini care nu vor fi adoptaţi sunt indezirabili şi nu putem obliga oamenii să plăteasca cheltuielile lor de întreţinere“, a susţinut Gaţu.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite