Atac cu săbii la proiecţia filmului "Eu când vreau să fluier, fluier"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiecţia filmului „Eu când vreau să fluier, fluier“care rula la cinematograful în aer liber din parcul Bazilescu a fost oprită după ce trei persoane au tăiat un cablu.

Trei bărbaţi de etnie rromă, înarmaţi cu bâte şi săbii, au tăiat cablurile care alimentau cu energie electrică ecranul amplasat în Parcul Bazilescu şi la care rulau filme. Timp de două săptămâni, începând cu acest weekend, bucureştenii cinefili ar fi putut viziona în fiecare seară începând cu ora 21.45 o serie de filme proiectate în aer liber. Prima seară a cinematografului în aer liber nu a debutat deloc bine. Imediat ce a început să ruleze filmul „Eu când vreau să fluier, fluier", trei indivizi înarmaţi cu bâte şi săbii au tăiat cablurile, lăsând zecile de spectatori în beznă şi au oprit vizionarea filmului.

Spectatorii au scăpat doar cu o sperietură
Chiar dacă bucureştenii prezenţi în parc susţin că au avut parte de scene de groază, nimeni nu a vrut să depună plângere. De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită.
Potrivit martorilor, se pare că cei trei bărbaţi de etnie rromă ar fi fost deranjaţi de subiectul filmului. „Reprezentanţii firmei nu au vrut să să depună plângere. Noi am întocmit un dosar, iar dacă vom găsi oameni indignaţi de cele petrecute vom continua cercetările şi vom efectua verificări şi pentru acţiunea de distrugere" a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Astfel, festivalul de film din Parcul Bazilescu organizat de firma Cameleon Pr&Events se va desfăşura în continuare, până pe 31 iulie.
Cinefilii bucureşteni se vor putea bucura de o serie de filme proiectate în aer liber, în fiecare seară începând cu ora 21.45, precum: „Noaptea e a noastră", „Cealaltă Irina", „Oase Fragile", „Ticăloşi fără glorie", „Cât durează o căsnicie" sau „Concertul". Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite