Asistenta de la Giuleşti citeşte după gratii cărţi de drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia acuzată de moartea celor cinci bebeluşi stă în celulă cu trei hoaţe din buzunare. Încarcerată la Direcţia Cercetări Penale şi învinuită de moartea celor cinci bebeluşi de la Maternitatea Giuleşti, asistenta Florentina Cîrstea vrea să demonstreze că nu ea este singura vinovată. Tocmai de aceea ea s-a apucat de studiat manualele de drept penal.

Cea care o reprezintă pe asistenta acuzată de omor din culpă şi vătămare corporală gravă, avocata Simona Pârvu, spune că clienta ei i-a cerut manuale de drept penal. „S-a apucat să studieze dreptul în celulă. Mi-a cerut să-i duc cărţile, ca să înveţe şi ca să-şi mai omoare timpul. Ea nu este o fire sociabilă şi chiar nu are ce face toată ziua cât stă închisă. Cu celelalte trei colege de celulă nu vorbeşte, la televizor nu se uită, pentru că este într-o altă încăpere, aşa că vrea să înveţe şi să se lămurească şi ea unde scrie că trebuie să fii închis ca un câine pentru că ai dat două declaraţii contradictorii", povesteşte avocata Pârvu.

„Până luni, când se va judeca recursul, oricum, nu mai e nimic de făcut", mai declară avocata. Procurorii lucrează de zor, audiind părinţii bebeluşilor morţi în incendiu, precum şi conducerea maternităţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite