Apă de la cişmea pentru locuitorii mai multor străzi din sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii străzilor Ziduri între Vii, Malului şi Marian Cristescu din sectorul 2 sunt cu nervii la pământ din cauza stării jalnice a drumurilor. Din cauza unui proiect pentru racordarea la canalizare care a fost amânat, oamenii nu beneficiază de apă şi nici de gaze.

Situaţia este cauzată de faptul că în această zonă se execută lucrări de canalizare comandate de ApaNova care sunt în desfăşurare de mai bine de un an şi jumătate.

„Drumurile sunt impracticabile şi de o bucată bună de timp nu am mai văzut pe nimeni care să muncească la stradă. Ne aprovizionăm de la cişmeaua asta pe care am pus-o eu aici în ’86“, a spus Stan Dascălu, unul dintre locuitorii din zonă.

Noroiul ajunge în curţi

Accesul ambulanţelor sau al maşinilor de pompieri este imposibil. „Când avem nevoie de ajutor, ambulanţa rămâne la capătul străzii, iar bolnavul este dus pe jos până la maşină oricât de rău i-ar fi“, s-a plâns şi Gabriel Grigorescu. Stă pe strada Malului şi ca şi alţi vecini a trebuit să dea câte o „atenţie“ şoferului de buldozer când l-a prins pe acolo ca să mai niveleze mormanul de pământ din faţa curţii.

image

Şi Elena, a cărei casă este situată în apropierea lacului Fundeni spune că de câte ori plouă, gospodăria îi este inundată. Oamenii ştiu că proiectul a fost greşit, iar muncitorii au fost puşi să sape iar şi iar, lucru confirmat şi de o echipă de muncitori care se afla în această dimineaţă pe strada Ziduri între Vii.

„S-au pus conducte pentru canalizare şi apoi a trebuit să facem nişte modificări pentru că nu s-a calculat corect adâncimea. Mai avem de săpat“, au explicat lucrătorii firmei Kopras.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite