Aniversare cu lasere pentru copii ca în “Războiul Stelelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să organizezi aniversarea copilului la LaserMaxx, arena din City Mall sau la cea din AFI Palace Cotroceni unde se joacă laser tag, pare că a devenit o modă în rândul părinţilor care au copii cu vârsta între 9 şi 14 ani.

Astfel, într-un singur weekend la LaserMaxx au loc în jur de 20 - 21 astfel de petreceri. Laser tag-ul, un joc indoor de tip combat, presupune mişcare, iar efortul fizic eliberează de stress şi binedispune, iar copiii îşi descătuşeaza energia într-un mod pozitiv şi constructiv. Cu atât mai mult cu cât echipamentele şi puştile cu laser inspirate din celebra serie “Războiul Stelelor”, dar şi arena amenajată ca un decor post-apocaliptic, fac din acest joc o atracţie pentru puştii cu imaginaţie şi multă energie.

La LaserMaxx de la AFI Palace Cotroceni, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 14.00 este Happy Hours, iar la City Mall - de la 14.00 la 17.00. În aceste intervale, jocul de 15 minute costă doar 10 lei, în loc 15 în restul timpului. Ambele arene pun la dispoziţia jucătorilor spaţii de 1.000 mp, 22 de echipamente de laser tag fiecare şi câte un bar cu diferite jocuri pentru pauzele de joc. Informaţii pe lasermaxx.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite