Andreea Esca: „M-am ridicat din pat ca să merg doi metri. Nu e deloc simplu prin ce trec“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei zile după ce a fost operată la genunchi în urma accidentului de pe pârtia din Poiana Braşov, prezentatoarea ştirilor Pro TV şi-a luat inima în dinţi şi a reuşit să păşească. Vedeta, internată la o clinică din Viena, spune că îi este foarte greu, dar se simte mai bine comparativ cu zilele trecute.

Cel care a lovit-o pe Esca nu a mai dat niciun semn
Interviu Andreea Esca: „Noroc că băiatul cu placa nu mi-a lovit fetiţa“

„M-am ridicat din pat ca să merg doi metri. Nici vorbă de plimbări. Nu e deloc simplu prin ce trec. Mă simt mai bine, oricum. Fac exerciţii ca să învăţ să merg cu cârjele şi mai fac diverse mişcări specifice pentru recuperare“, a povestit Andreea pentru ziarul „Adevărul de Seară“.
Vedeta este încrezătoare că îşi va reveni în totalitate. „Cum au reuşit atâţia oameni să se repună pe picioare după accidente şi mai grave, voi reuşi şi eu!“, a mai spus ea. Ea îşi ocupă timpul acum făcând lucrurile care-i stau la îndemână: citeşte reviste , se uită la televizor şi vorbeşte cu copii, părinţii şi cu prietenii pe net.

„Sper să revin în ţară la începutul săptămânii viitoare“

Vedeta speră să se întoarcă în ţară cât de repede posibil. „Sper să revin până la începutul săptămânii viitoare şi desigur că Alex va fi în continuare alături de mine“, a mai spus Andreea pentru “Adevărul de seară”. Tânărul care a lovit-o cu placa nu a contactat-o încă, dar prezentatoarea de ştiri crede că este posibil să fie încă speriat. „Oricum a aflat prin intermediul presei cum mă simt“. Vedeta a mai spus însă că ar fi bine ca cei care nu sunt buni sportivi să evite locurile aglomerate „unde pot răni oameni nevinovaţi”. „Poate că ar fi bine să se înţeleagă şi că pârtiile de ski nu sunt pentru snowboard sau săniuţe“, a mai spus ea.
Andreea speră ca Alexia, fiica sa, care se afla cu ea în timpul accidentului, să nu rămână marcată de acest eveniment nefericit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite