Bucureşti: Anchetă în cazul unui fost profesor descoperit mort în faţa unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost descoperit noaptea trecută în faţa unui bloc şi din primele cercetări a decedat după ce a căzut de la etajul opt al imobilului în care locuia.

Un trecător i-a alertat, noaptea trecută, în jurul orei 3.00, pe poliţiştii bucureşteni după ce în faţa unui bloc de pe strada Ceahlăului din sectorul 6 a dat peste trupul unui bărbat.

Poliţiştii au stabilit că este vorba de Ion Melinte în vârstă de 53 de ani, fost profesor universitar care a decedat după ce a căzut de la etajul opt al imobilului în faţa căruia a fost descoperit.

„În afara leziunilor provocate de cădere nu au fost descoperite alte urme de violenţă. Cadavrul a fost dus pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii“, a declarat comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa şi din primele cercetări ar fi vrut să iasă pe balcon să fumeze. Ca să nu îşi deranjeze soţia, el a escaladat geamul de la bucătărie, moment în care s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit în gol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite