Amenzi pentru comercianţii ambulanţi din Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe zone din Bucureşti sunt luate zilnic cu asalt de vânzătorii care oferă tot felul de mărfuri, îi agasează pe trecători, dar le pun şi sănătatea în pericol eventualilor clienţi care se încântă să ia un chilipir.  Într-o singură zi, poliţiştii locali au aplicat 45 de contravenţii celor prinşi în ilegalitate.

Vânzătorii ambulanţi, evacuaţi cu poliţiştii călare GALERIE FOTO

În acest sfârşit de săptămână, în atenţia poliţiei locale s-a aflat Orăşelul Copiilor din parcul Tineretului unde a fost organizată o acţiune de patrulare şi combatere a comerţului ilegal.

„Poliţia Călarea a descoperit că aleile sunt aproape blocate de zeci de persoane din Ploieşti şi Câmpina care, la fiecare sfârşit de săptămână, vând produse contrafăcute. Marfa acestor comercianţi care nu au nicio autorizaţie – ochelari de soare, pălării, ciorapi sau lănţişoare - este expusă direct pe asfalt sau pe băncile parcului“, au spus reprezentanţii Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. 

Ei au mai precizat că provenienţa produselor destinate copiilor este dubioasă, iar unii vânzători de vată de zahăr ridică probleme în privinţa respectării igienei.  Mai mult, a crescut şi numărul sesizărilor privind furturile sau faptele cu violenţă.

Ieri, poliţiştii locali au aplicat 45 de contravenţii, iar aproape 30 de comercianţi fără vreo autorizaţie au fost obligaţi să părăsească parcul. Alte amenzi au fost date unor şoferi care au intrat cu autoturismele în Orăşelul Copiilor, fără a avea autorizaţii.

În timpul acţiunii, au fost înregistrate şi incidente, mai spun cei de la Poliţia Locală, o vânzătoare de baloane ameninţându-l pe un agent local că îi va face vrăji pentru că a amendat-o.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite