EXCLUSIV ONLINE: Amelia Antoniu: “Voi naşte în ţară, nu îmi permit să merg la o clinică din străinătate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soprana este însărcinată şi va naşte la sfârţitul lunii februarie o fetiţă. „Sunt foarte fericită şi mă simt foarte bine. Voi naşte când voi intra în a 37-a săptămână de sarcină, după data de 24 februarie dar până în 10 martie”, ne-a spus Amelia.

Viitoarea mămică a hotărât să nască prin cezariană la Secţia de Obstretică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).
„Multă lume mi-a spus să merg să nasc în străinătate dar nu-mi permit acest lux din punct de vedere financiar. Pe deasupra, am încredere în medicii de la SUUB, tot acolo mi-a fost salvată viaţa anul trecut, când m-am infectat în timpul unei intervenţii chirurgicale la alt spital”, ne-a mai spus Amelia.

Soprana spune că are o sarcină fără probleme şi că nu a luat în greutate decât 10 kilograme, ceea ce este normal pentru perioada de graviditate. „Eu nu am avut probleme cu greutatea niciodată şi nici acum nu m-am îngrăşat prea mult. O să mai pun un kilogram, poate, până voi naşte, dar nu sunt îngrijorată. Copilul să fie sănătos”, a adăugat Amelia Antoniu.


A stat şase luni departe de scenă din cauza unei infecţii

Amelia Antoniu a fost la un pas de moarte anul trecut, la jumătatea lunii aprilie, după ce, în urma unei intervenţii chirurgicale la CF2, a intrat în şoc septic. Ea fost transferată la Spitalul Universitar de Urgenţă unde a stat în comă 4 zile, după care a rămas internată în stare gravă aproape trei săptămâni.

A fost nevoie de mai multe luni de spitalizare şi recuperare pentru a putea să-şi revină complet. Amelia a putut să urce din nou pe scena Teatrului Naţional de Operetă, acolo unde este solistă, abia în luna septembrie a anului trecut.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite