Alexandru Arşinel şi Tamara Buciuceanu, bulversaţi de impozitul pe drepturile de autor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii români, în special cei trecuţi de prima vârstă, cum ar fi Alexandru Arşinel, Tamara Buciuceanu Botez sau Stela Popescu au vorbit cu "Adevărul de Seară" despre noua lege prin care drepturile de autor sunt impozitate de stat.

Niciunul dintre cei trei nu se află momentan în Capitală, Arşinel este în Bucovina în concediu, Stela Popescu în Statele Unite ale Americii, iar Tamara Buciuceanu Botez, la Bran, unde se odihneşte. "Sinceră să fiu, vă spun că nu ştiu exact despre ce este vorba. Când voi veni la Bucureşti mă voi edifica asupra acestei legi şi dacă va fi nevoie, la cei 81 de ani ai mei, mă voi deplasa să plătesc. Deocamdată mă odihnesc la Bran şi de asta nu ştiu foarte multe despre această lege", a explicat Tamara Buciuceanu-Botez, care de curând a implinit 81 de ani.

Stela Popescu se află în Statele Unite ale Americii, dar susţine că va plăti doar după ce va afla exact despre ce este vorba. Alexandru Arşinel a revenit din Bucovina. Ajuns la 71 de ani, renumitul actor de comedie crede că nu va fi nevoit să plătească impozitul pe drepturi de autor. „Ştiu că dările se plătesc prin teatrul Constantin Tănase, cel puţin aşa era până acum. Suntem artişti şi se ştie că suntem plătiţi pe drepturi de autor, dar nu ştiu ce se întâmplă acum şi de ce trebuie să plătim personal această sumă. Dacă va fi să plătesc eu ceva, personal, am să mă duc la cozi, ce să fac. Am de ales?”, a declarat Alexandru Arşinel pentru "Adevărul de Seară". Cei trei sunt platiti pe drepturi de autor si vor fi obligati sa plateasca impozit ca toti ceilalti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite