Afacerea Cununia - Cum îşi aleg VIP-urile biserica pentru căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parohiile „de lux” din Centrul Capitalei sunt preferatele vedetelor. Andreea Bănică s-a căsătorit la Sfântul Spiridon, Liviu Vârciu la Mănăstirea Caşin, iar Mihai Petre a ales Biserica Domniţa Bălaşa.

Dacă pentru mulţi dintre noi „tarifele” pentru cununii cerute de preoţii de la bisericile din centrul Bucureştiului sunt foarte piperate, VIP-urile nu s-au uitat la bani când şi-au unit destinele.
 
Liviu Vârciu, care s-a căsătorit cu Adelina în urmă cu un an la Mănăstirea Caşin, din zona Agronomie, susţine că a dat cât l-a lăsat inima. Protagonistul serialului „Scene de căsnicie“ nu a vrut să dezvăluie câţi bani a scos din buzunar pentru cununie, dar a lăsat să se înţeleagă că suma este apropiată cu cea cerută de preotul de aici reporterilor „Adevărul de Seară“, respectiv 1.250 de lei. „Am dat atât cât am simţit. Nu este foarte importantă suma. Oricum, a fost foarte frumos şi a făcut banii. Părintele Daniel a fost extraordinar“, susţine fostul membru al trupei L.A.

Referitor la Mănăstirea Caşin există o superstiţie: cei care se iau aici au şanse mari să divorţeze. Din păcate, Liviu şi cu Adelina au confirmat veridicitatea acestui mit pentru că aceştia sunt în curs de despărţire. La această parohie s-au căsătorit şi Omu Negru (Laurenţiu Ionescu) de la trupa Simplu cu Alma, fiica lui Adrian Sârbu.

Sfântul Spiridon are lipici la vedete

Majoritatea vedetelor s-au înghesuit, însă, la Sfântul Spiridon. În urmă cu doi ani, Andreea Bănică s-a căsătorit cu iubitul ei de patru ani, Lucian Mitrea, la Sfântul Spiridon, unde preotul oficiază căsătoriile doar pentru cei scot din buzunar 1.500 de lei, conform anchetei „Adevărul de Seară”.

Cântăreaţa susţine că nu ştie cu exactitate cât a costat cununia religioasă, deoarece naşii au plătit biserica. „A fost bună organizarea. Am avut un sobor de preoţi care ne-au căsătorit. Eram extrem de emoţionată. Din câte ştiu, cam 1.500 de lei au plătit naşii noştri“, a declarat vedeta.

Julia Chelaru, membra trupei Essenza, s-a căsătorit tot la Sfântul Spiridon în urmă cu doi ani şi jumătate. „A fost o nuntă perfectă. Îl ştiam pe preotul de aici şi am ţinut neapărat ca el să ne unească destinele“, a declarat cântăreaţa. Tot la această parohie s-au căsătorit şi CRBL, de la trupa Simplu, prezentatoarea de ştiri Monica Dascălu şi Valentina Pelinel cu politicianul Cristian Boureanu.

Fotbaliştii merg la Sfântul Elefterie

La biserica Sfântul Elefterie, o altă parohie de lux din Bucureşti, unde tariful este de aproximativ 1.500 de lei, s-au căsătorit Marius Niculae, Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu şi fiica ministrului de interne Agathe Blaga.

Mihai Petre, vedeta de la „Dansez pentru tine“ a preferat Biserica Domniţa Bălaşa pentru a-şi uni destinul cu dansatoarea Elvira Duda. Tot aici s-au luat şi cântăreaţa Minodora, precum şi tenismenul Gabriel Trifu şi Catrinel Sandu.

„Am avut un sobor de preoţi la cununie. Eram extrem de emoţionată. Din câte ştiu, cam 1.500 de lei au plătit naşii noştri”.
Andreea Bănică,
cântăreaţă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite