Bucureşti: Adevărul Holding a lansat Enciclopedia Disney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul I din „Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi“ s-a distribuit astăzi, gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“.

Nouă colecţie Disney din „Biblioteca Adevărul pentru Copii“ va cuprinde 15 volume cu texte amuzante şi fotografii spectaculoase cu animale şi plante în mediul lor natural.

Toate titlurile colecţiei sunt editate de Adevărul Holding în colaborare cu Egmont România şi pot fi achiziţionate de părinţi în fiecare zi de luni, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei.

Primul volum din noua colecţie, „Păsările“, s-a dat gratuit astăzi la toate chioşcurile din ţară, împreună cu ziarul „Adevărul“. Astfel, cei mici vor face cunoştinţă cu bufniţele, raţele, pinguinii, pelicanii şi papagalii, adunaţi în prima carte din seria care nu trebuie să lipsească din nicio bibliotecă pentru copii.

Ieri, în ultima zi a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, primul volum  „Păsările“ a fost oferit gratuit micuţilor cu nume de Andrei şi Andreea. Peste 2.000 de copii au plecat fericiţi de la Romexpo cu acest cadou oferit de „Adevărul“.

„Mamiferele“, volumul doi

Cel de-al doilea volum din seria Disney, „Mamiferele“, va apărea luni, 7 decembrie. Cartea le face cunoştinţă micuţilor cititori cu animale de tot felul, de la iepure la tigru şi de la veveriţă la cangur. În enciclopedia editată de Adevărul Holding, fiecare animal este prezentat în mediul lui natural, ajutându-i pe copii să înţeleagă mai uşor lumea şi dezvoltându-le imaginaţia.

Cele 15 titluri care vor compune „Enciclopedia Disney“ sunt „Păsările“, „Mamiferele“, „Insecte şi păianjeni“, „Reptile şi amfibieni“, „Vieţuitoare marine“, „Apele“, „Pădurile“, „Câmpiile“, „Deşertul“, „Tundra“, „Pământul“, „Cerul“, „Formele apei“, „Plantele“ şi „Anotimpurile“. Pentru a nu rata primul titlu din noua serie, trebuie să vă grăbiţi, mai ales că tirajul este limitat, de 250.000 de exemplare.

Abonează-te la „Prima mea Enciclopedie“

Timp de trei luni, începând din luna ianuarie, puteţi avea 15 cărţi, la preţul de 227 de lei, numai împreună cu ziarul „Adevărul“.
Ianuarie (vol.6 – vol.9) - 66 de lei
Februarie (vol.10 – vol.13) - 66 de lei
Martie (vol.14 – vol.15) - 45 de lei

Abonamente la Colecţia 100 de cărţi + Enciclopedia Disney se pot face din ianuarie, la preţul de 354 de lei

Ianuarie (vol.6 – vol.9) - 107 lei
Februarie (vol.10 – vol.13) - 107 lei
Martie (vol.14 – vol.15) - 86 de lei
Pentru abonamente puteţi suna la 0372.130.076, 0372.130.074, 0372.130.246, de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite