Accident spectaculos în faţa Facultăţii de Medicină (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism şi o ambulanţă aparţinând Clinicii Sanador au fost implicate în această seară într-un accident petrecut în faţa Facultăţii de Medicină la intersecţia Bulevardului Eroii Sanitari cu Bulevardul Eroilor.

GALERIE FOTO

În urma impactului autoturismul marca Logan s-a răsturnat blocând circulaţia pe ambele sensuri ale bulevardului.

Din fericire, persoanele aflate în cele două maşini nu au suferit răni grave.  O singură persoană din autoturismul Logan a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru răni superficiale.

Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul marca Logan circula regulamentar din direcţia Piaţa Operei spre Palatul Cotroceni, iar ambulanţa Sanador  de la Podul Eroilor spre Academie. Poliţiştii urmează să stabilească vinovatul accidentului, momentul impactului fiind suprins de camerele video din intersecţie.

 „În urma vizionării înregistrărilor din sistemul public de monitorizare video se va stabili care dintre cei implicaţi în acest accident este vinovat. Momentan nu putem preciza dacă maşina de salvare avea în funcţiune semnalele luminoase din dotare” – a declarat Vasile Apostol, Comisar Şef Brigada Rutieră.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite