O femeie a murit într-un accident pe Fabrica de Glucoză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, înainte de ora 7.00, pe şoseaua Fabrica de Glucoză, a avut loc un tragic accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din nefericire de data aceasta a avut de suferit tocmai cel nevinovat. Astfel, pentru că circula regulamentar în propria Dacie, femeia de 50 de ani, a plătit cu viaţa.

„Şoferul Matizului venea dinspre Barbu Văcărescu şi credem că intenţiona să execute viarjul şi să intre la sediul Aerofina. Nu a semnalizat, a virat brusc iar şoferul Renoului Megane care circula regulamentar din sens opus s-a lovit frontal cu Matizul şi după aceea a fost proiectat într-o Dacie Brek.

Aceasta era practic maşina din spatele Matizului. Femeia în vârstă de 50 de ani, şoferiţa Daciei, nu a avut practic nici o şansă, maşina fiind distrusă, iar ea pierzându-şi viaţa pe loc. Singura „vină“ a celei decedate a fost aceea că se afla la locul nepotrivit într-un moment fatidic al soartei.

Astfel din primele cercetări reiese că singurul vinovat de această tragedie este şoferul Matizului, dar cercetările continuă şi urmează să stabilim vinovatul“, a declarat pentru „Adevarul de Seară“, Viorel Petre, comisar şef din cadrul Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Niciunul dintre conducătorii auto nu a fost lovit, nu erau începători, iar testele efectuate de reprezentanţii Poliţiei Rutiere au arătat că nu consumaseră alcool. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite