A violat şase femei şi este încă liber pe străzile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Mustaţă, recidivistul în vârstă de 33 de ani, a violat în decursul a trei săptămâni şase femei în Parcul Pantelimon din Capitală, două dintre victimele atacate fiind minore.

Bărbatul a fost identificat de poliţiştii Secţiei 23 însă nu a fost găsit nici după cele şase percheziţii efectuate de agenţii de poliţie. Bărbatul a mai stat după gratii timp de cinci ani tot pentru acuzaţia de viol.

image

Poliţiştii încă îl caută pe bărbat

Fetiţa de 11 ani a scăpat doar cu cerceii furaţi
Două dintre victime se plimbau liniştite pe o alee din parc, când s-au trezit direct atacate. Bărbatul le-a tras de păr şi le-a târât înspre tufişuri, ameninţându-le cu moartea. „Una dintre femei a fost lovită în plex, cealaltă a fost bătută foarte rău. Le  ameninţa şi cu cuţitul“, povestesc poliţiştii din declaraţiile femeilor.

Recidivistul a violat de asemenea şi două minore. Una dintre ele era însoţită în parc de mătuşa ei care, la rândul ei, nu a scăpat de intenţiile violatorului. O altă victimă a fost o fetiţă de 11 ani, căreia doar i-a furat cerceii.
De fiecare dată, bărbatul îşi conducea victimele până la ieşirea din parc pentru a se asigura că nu vor cere ajutor şi pentru a nu fi prins.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite