Bucureşti:Vitali Mîţu a murit sub ochii lui Semmy Schilt, campionul mondial din K1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vitali Mîţu în vârstă de 22 de ani a murit aseară, în jurul orei 20.00, în timpul unui antrenament la o sală patronată de luptătorul K1,Ciprian Sora. Medicii de la SMURD au încercat să-l resusciteze timp de aproape o oră, însă în zadar. Sportivul de performanţă se antrena la Academia de lupte Ciprian Sora şi urma să se pregătească alături de campionul K1, Semmy Schilt.

Sportivul Ciprian Sora spune că tânărul Mâţu Vitali din Republica Moldova  era un sportiv exemplar, venea de aproximativ 8 luni la sala lui de antrenament. „Venea de două ori pe zi la antrenament, era un băiat bun. Era student la Ştiinţe Politice“, a spus acesta.

 „Doctorii mi-au spus că a suferit un stop cardio-respirator. Asta i se putea întâmpla oricui, ghinionul a făcut să cadă la noi în sală“, a mai spus Sora.

Extaziat că se antrena cu Semmy Schilt

Imediat după ce a căzut, cei prezenţi în sală au încercat să-l resusciteze, iar în câteva minute a apărut şi ambulanţa care a constatat decesul sportivului.

„Din datele pe care le avem rezultă că el se antrena în această sală şi i s-a făcut rău. Din primele verificări nu rezultă alte urme decât cele de resuscitare“, a afirmat Christian Ciocan, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

Tânărul era din Republica Moldova şi student în Bucureşti. Poliţiştii aşteaptă rezultatul autopsiei pentru a se pronunţa asupra cauzei morţii.

Martorii spun că acesta era foarte entuziasmat deoarece începea să se antreneze alături de campionul mondial la K1, Semmy Schilt.

Confruntarea de la Oradea dintre Vitali Mîţu şi Daniel Bolba

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite