Bucureşti: A murit pentru că ambulanţa a rămas blocată în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână a murit astăzi, în jurul orei 11.00, după ce a căzut în stradă în zona Piaţa Amzei din Capitală iar ambulanţa a ajuns după 30 de minute, din cauza condiţiilor meteo şi a traficului.

„Ieşisem să iau zăpada din faţă şi brusc am observat o femeie care şi-a pus geanta pe gard. Am crezut că este bolnavă psihic din moment ce face acest gest. Brusc a căzut în genunchi, după care a căzut pe spate. Mi-am dat seama că i s-a făcut rău şi am intrat să iau nişte oţet. Mai mulţi trecători şi farmacista de la Sensiblu au chemat salvarea“ , a spus vânzătoarea shaormeriei Papi de pe Strada Piaţa Amzei.

Martorii susţin că salvarea a ajuns prea târziu la bătrână. „Ambulanţa a întârziat vreo 30 de minute, în tot acest timp femeia a mai mişcat. A rămas în trafic, dar cei din salvare au făcut tot ce au putut: au mers chiar şi pe interzis în zona Magheru. Între timp, nişte persoane au încercat să o resusciteze. Bătrâna se învineţise şi se umflase foarte tare la faţă“, a spus Paul, barman la Hotelul Amzei. Potrivit martorilor, salvarea a întârziat rămânând blocată în zona Hotelului InterContinental, din cauza zăpezii.

„Am mai sunat o dată la ambulanţă şi mi-au spus că din cauza zăpezii au rămas blocaţi în apropierea hotelului InterContinental“, a explicat vânzătoarea. Medicii din ambulanţă au constatat decesul bătrânei, care a murit în aproximativ 20 de minute după ce a căzut în stradă. Femeia ar fi suferit un stop cardiac. Trupul bătrânei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite