Bucureşti: UPDATE Tânărul care a intrat cu motorul într-un stâlp de la Pasajul Unirii nu avea permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean în vârstă de 17 ani a murit azi-noapte, în jurul orei 1.30, într-un accident rutier în pasajul Unirii. Tânărul, care conducea o motocicletă de 125 de centimetri cubi nu avea permis de conducere A1, iar vehiculul nu era înmatriculat.

CITEŞTE ŞI Protestul motocicliştilor: „Nu umpleţi gropile cu sângele nostru!“

VIDEO Fiica unui fost poliţist a fost filmată în timp ce gonea cu 200 de km/h pe motocicletă

UPDATE 2

Din cercetările Poliţiei rezultă că într-adevăr vehiculul pe care îl conducea tânărul nu este un moped ci o motocicletă de 125 de centimetri cubi iar tânărul nu avea permis A1, care poate fi luat la vârsta de 16 ani, necesar pentru a conduce o astfel de motocicletă. Se pare că motorul nu era înmatriculat. Avea totuşi nişte documente de înregistrare de la Primăria Comunei Glina, dar nu se ştie cât sunt de reale.

VEZI ŞI: Ninja pe două roţi: Adrenalină la peste 200 de km/h

UPDATE

Membrii forumurilor de motociclişti susţin că tânărul se afla la ghidonul unei motociclete Cagiva Mito de 125 de centimetri cubi, care poate fi condusă doar cu permis de tip A1.

Potrivit poliţiştilor, Miron Costin Vigheciu, care circula cu mopedul din direcţia Universitate către Tineretului, s-a urcat cu roata din faţă pe bordura care delimitează cele două sensuri de mers, şi a intrat frontal într-un stâlp de susţienere al tunelului, lovindu-se la cap. Cu toate că băiatul avea cască de protecţie, el a murit pe loc. În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, casca era la câţiva metri de cel accidentat.

Până în acest moment nu se ştie dacă tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Există posibilitatea ca tânărul să fi pierdut controlul vehicului din cauza unei gropi, în timp ce încerca să facă o depăşire.

Unii martori susţin că tânărul rula cu o viteză de aproximativ 100 de kilometri pe oră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite