Bucureşti: A apărut programul Rabla pentru biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta este valabilă pe perioada sezonului rece, până la începutul lunii martie, cel mai devreme, şi se aplică pentru toate tipurile de biciclete.

În vreme de criză, fiecare comerciant încearcă să-şi vândă marfa prin orice metodă.

Proprietarul unui magazin de biciclete de la intersecţia străzilor Berzei cu Mircea Vulcănescu a găsit o cale originală de a-şi atrage clienţii - prin folosirea programul „Rabla“. Acesta se aplică la fel ca pentru maşini: aduci o bicicletă veche şi primeşti reducere de 20% din preţul uneia noi.

Oferta a început să fie pusă în practică în urmă cu o lună şi este valabilă pe perioada iernii. Schimbul se aplică pentru acelaşi tip de bicicletă. De exemplu, dacă clientul vine la magazin cu o bicicletă veche de oraş, va putea beneficia de reducere tot pentru o bicicletă de oraş. Mărimea vehiculului pe două roţi nou nu trebuie, totuşi, să fie aceeaşi ca la cel vechi.

De ofertă poate beneficia oricine, doar cu buletinul. Singura condiţie este ca bicicleta să nu fie într-o stare foarte proastă: să nu îi lipsească piese şi să nu fie foarte stricată, astfel încât să poată fi pusă din nou „pe picioare“.

Cinci „rable“ strânse în noiembrie
Luna trecută, au fost strânse cinci biciclete. „Sperăm ca programul să meargă mai bine în lunile următoare. Lumea de-abia acum află despre acest program şi mai durează ceva timp până se hotărăşte să o cumpere“, spune Vlad Orăşeanu, proprietarul magazinului „Două roţi“, care a avut ideea inedită.

Vehiculele pe două roţi aduse de cumpărători sunt puse „pe picioare“ la atelierul din spatele magazinului şi sunt donate şcolilor ajutătoare.

Oferta este valabilă cel puţin până la începutul lunii martie, deoarece în sezonul rece sunt mai puţine cereri de biciclete şi lucrătorii au mai mult timp să se ocupe de refacerea celor vechi.

„Nu avem destul spaţiu de depozitare în magazinul nostru pentru toate bicicletele pe care le primim. Este greu să le ţinem aici pentru mult timp“, subliniază Vlad Orăşeanu. El este din Oradea, unde mai are două magazine unde aplică aceeaşi ofertă.

Biciclete de la 130 de euro
Preţul bicicletelor variază între 130 de euro şi 6.500 de euro. Cei interesaţi pot să găsească aici toate tipurile de biciclete - de la biciclete de oraş şi BMX-uri, la biciclete de dirt jumping şi cursiere.

„Mi se pare o ofertă foarte bună. Mă bucur că patronii se adaptează perioadei de criză şi vin cu diferite oferte pentru cumpărători. Cred că o să-mi cumpăr o bicicletă, mai ales că am o semicursieră acasă pe care n-am mai folosit-o de mult timp. Aş putea să o dau la schimb“, spune Marius, în vârstă de 35 de ani, din Bucureşti, care a intrat în magazin pentru a cerceta oferta.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite