Bucureşti: ANAHI (ex-RBD) dă autografe la Liberty Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa ANAHi vine la Liberty Center duminică, 14 martie, la ora 16.00. Fanii săi sunt aşteptaţi la scena de la etajul al doilea al complexului,  pentru o sesiune de autografe şi fotografii cu vedeta lor favorită.

Dupa isteria pe care a provocat-o în întreaga lume destrămarea grupului RBD, ANAHI va concerta sambată, 13 martie, la Bucureşti, la Sala Palatului! Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat după despărţirea trupei RBD (2009).  

Rolul principal in telenovela "Rebelde"

Anahi a fost timp de mai mulţi ani imaginea unei cunoscute mărci de răcoritoare şi a jucat in diferite filme si telenovele. Telenovela Rebelde, in Anahi care a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depăşind frontierele şi ajungând să fie transmisă în toată America Latină şi Statele Unite, dar şi în ţări ca Spania, România, Serbia, Slovenia şi Germania, precum şi în ţări din Orient. Datorită succesului telenovelei, a luat fiinţă grupul RBD.

Alături de colegii săi Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann şi Christian Chávez, Anahi a înregistrat cinci albume şi trei DVD-uri care s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Înainte de a se implica în proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: „Hoy Es Manana” (1996), „Anclado en Mi Corazon” (1997), „Baby Blue” (2000) si o editie speciala a albumului „Baby Blue”, intituala „Una Rebelde en Solitario” (2006).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite