Bucureşti: 98 de tamponări, în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Bucureşti au avut loc, azi-noapte, 28 de tamponări şi trei accidente rutiere soldate cu trei răniţi uşor, în vreme ce mai multe intersecţii prezintă probleme, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

De asemenea, Ciocan a anunţat, în această dimineaţă, că în acelaşi interval de timp au fost înregistrate 340 de apeluri la Brigada Rutieră şi 41 la numărul de urgenţă 112, prin care mai multe persoane au raportat dificultăţi în trafic din cauza vremii nefavorabile. În plus, în Capitală, au avut loc, în ultimele 24 de ore, 98 de tamponări şi trei accidente rutiere soldate cu răniri uşoare.

Totodată, în mai multe intersecţii traficul se desfăşoară cu dificultate, printre care intersecţiile Văcăreşti – Vitan Bârzeşti, 13 Septembrie – Izvor, Obor – Ştefan cel Mare şi Lujerului. În plus, şapte semafoare au fost defectate, dintre care patru nu funcţionează la momentul transmiterii acestei ştiri, anume Vitan Bârzeşti – Calea Dudeşti, Ştefan cel Mare – Lizeanu, Ştefan cel Mare – Doctor Grozovici şi Dudeşti – Pantelimon Morarilor.

Christian Ciocan a mai informat că, începând cu ora 4.00, echipajele de deszăpezire au împrăştiat, din nou, material antiderapant pe străzile Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite