5.000 de euro pentru o muşcătură de câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Barbu din Capitală a obţinut daune în valoare de 5.000 de euro de la proprietarii câinelui care a muşcat-o, în urmă cu 9 ani. Tribunalul Bucureşti a admis ieri acţiunea înaintată instanţei de femeie, deşi ea ceruse încă din 2001, 50.000 de euro. Sentinţa poate fi contestată la Curtea de Apel.

 „De nouă ani mă tot judec. După accident, faţa mea arăta ca după explozie Suma de 5.000 de euro este infimă având în vedere că va trebui să trec prin operaţii grele care în străinătate costă 100.000 de euro. Voi face contestaţie“, a spus Gabriela Barbu.

După ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au decis în urmă cu şase ani neînceperea urmăririi Penale, procesul a fost suspendat. Judecarea procesului a fost reluată în decembrie 2008 la Tribunalul Bucureşti.

Posesorii câinelui au explicat judecătorilor că, după incident, patrupredul a fost eutanasiat şi că au încercat să ajute victima, transportând-o la spital. Câinii periculoşi, fie comunitari, fie cu stăpân, sunt o problemă stringentă cu care se confruntă Capitala. În Bucureşti, circa 10.000 de bucureşteni sunt muşcaţi zilnic de căţei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite