EXCLUSIV Mădălina, „pianista de pe Dâmboviţa“: „Nu e nimeni de vină!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Drăgan, tânăra care a sărit cu pianul în Dâmboviţa în cadrul concursului Red Bull Flugtag a spus în exclusivitate pentru Adevărul că nu acuză pe nimeni pentru accidentul pe care l-a suferit.

Citiţi şi

„Pianista de pe Dâmboviţa“ poate face primii paşi

Mădălina, fata care şi-a rupt coloana sărind cu pianul în Dâmboviţa, a ieşit din operaţie. Medicii sunt optimişti

„Nu e nimeni de vină“, a spus tânăra de pe patul de spital, imediat după operaţie.

Nici mama tinerei nu a vrut să spună mai multe, ţinând însă să precizeze că le mulţumeşte medicilor pentru operaţia reuşită. „Noi ne bucurăm că ne-au spus medicii că operaţia a decurs foarte bine“, a spus mama Mădălinei.

Tânăra, care a ajuns la spital cu fractură la nivelul coloanei vertebrale lombare a fost operată ieri, iar medicii cred că ar putea scăpa fără sechele.

Mădălina Drăgan, în vârstă de 26 de ani, care făcea parte din prima echipă care a participat, duminică, la competiţia Flugtag, eveniment organizat de Red Bull, a sărit de la o înălţime de şase metri cu un pian în Dâmboviţa.

Reprezentanţii municipalităţii au declarat că organizatorul evenimentului Flugtag şi-a asumat, prin protocolul încheiat cu Primăria Capitalei, întreaga responsabilitate pentru eventualele incidente produse în timpul desfăşurării competiţiei.

În cuprinsul protocolului încheiat în 3 februarie cu organizatorul evenimentului, la capitolul „Obligaţiile organizatorului“, la punctul 11 este prevăzut că acesta îşi asumă „întreaga responsabilitate pentru eventualele incidente produse în cadrul desfăşurării adunării publice“, au precizat reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), conform Mediafax.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite