Bucureşti: "Mihai Constantinescu este îngrijit doar de sora lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu nu poate uita că timp de 10 ani, iubirea lor a fost senzaţională. Ca şi anul trecut, când îndrăgitul cantautor Mihai Constantinescu a fost operat pe cord deschis, la Târgu Mureş,  fosta soţie, Mihaela Constantinescu, i-a fost, din nou, alături, în problemă gravă de sănătate pe care a avut-o.

„Am venit din Italia şi m-am dus glonţ la spital”, a spus Mihaela. Cel care m-a anunţat a fost profesorul Mircea Deac, cel care l-a operat, pe inimă,  anul trecut. A rămas prieten cu noi şi, îndată ce a aflat că Mihai este în spital şi a făcut stop cardiac, m-a anunţat. M-am speriat foarte tare, pentru că marţi seara, chiar înainte de ziua în care Mihai a ajuns la spital, vorbisem cu el la telefon şi lucrurile păreau normale”, a povestit Mihaela Constantinescu.

„Mihai a trecut iar pe lângă moarte”
Când s-a dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde era internat artistul, Mihaela l-a găsit la terapie intensivă. „Dormea. L-am strâns de mână şi s-a trezit imediat. S-a bucurat când m-a văzut. Norocul lui a fost că a făcut stopul cardiac la spital şi doctorii l-au putut resuscita. Motivul pentru care a avut această sincopă a fost scăderea gravă a nivelului de potasiu, cauzată de o enterocolită acută”, a spus Mihaela. „Ulterior Mihai a evoluat foarte bine şi analizele i-au ieşit O.K.”, a adăugat, bucuroasă, fosta soţie.

Legături care nu dispar
Mihaela şi Mihai Constantinescu s-au cunoscut în 1980, la Snagov, la nunta lui Bjorn Borg, (una dintre cele mai mari legende ale tenisului mondial), cu  Mariana Simionescu. „A fost dragoste la prima vedere. Eu aveam 20 de ani, el avea 34 de ani. A fost o perioadă minunată, pe care niciunul dintre noi nu are cum să o uite”, a spus Mihaela.
De profesie arhitect, Mihaela Constantinescu spune că povestea de dragoste pe care a trăit-o cu artistul a fost „unică în viaţa ei”, iar 10 ani din căsnicia lor au fost „senzaţionali”. „Vreau să cred că suntem doi oameni deosebiţi”, afirmă Mihaela Constantinescu.
După ce s-au despărţit, în urmă cu doi ani, cei doi au rămas în relaţii de prietenie. „Între noi sunt legături care nu pot dispărea”, spune Mihaela. „Eu îi sunt mereu alături, cu sufletul, cu gândul, deşi nu mai suntem împreună şi jumătate de an eu stau în Italia, unde lucrez ca PR în business”, a precizat Mihaela.

„Pe Mihai îl îngrijeşte sora lui”
De când ne-am despărţi, Mihai stă singur, sau cu Simona Secrier, prietena lui. Dar de grijă îi poartă, în ceea ce priveşte gătitul, cărăţenia şi alte treburi gospodăreşti, sora lui, Ileana, care este cu trei ani mai mare decât el”, a menţionat Mihaela Constantinescu.
În ceea ce o priveşte, ea are, în prezent, grijă, doar de mama sa, pe care o iubeşte şi o tratează cu multă atenţie. „Acum Mihai este pentru mine doar un prieten vechi, pe care îl apreciez pentru calităţile lui”, a precizat Mihaela Constantinescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite