Bucureşti: “Mi-au ciupit copilul cu o foarfecă murdară!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii lui Rareş, un băieţel în vârstă de numai doi ani, susţin că fiul ei a fost rănit de o asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Curie” (fostul Budimex).

Femeia povesteşte că totul a început duminică seară, când băieţelul a căzut din pat şi s-a ales cu o întindere de muşchi la braţ. Părinţii l-au dus pe Rareş luni, 11 ianuarie, la Spitalul “Marie Curie”, unde medicii le-au recomandat imobilizarea umărului pentru ca vindecarea să aibă loc mai repede.

“Asistenta care l-a bandajat, doamna Maricica, a încercat să mai slăbească corsetul aşa că a băgat foarfecele murdar de ghips între bandaj şi pieptul copilului să taie materialul. Am văzut că face mişcări bruşte şi i-am spus să aibă grijă că-l va tăia pe copil şi exact atunci l-a rănit”, a povestit Marius Zenea, tatăl copilului.

Rana a început să sângereze, iar copilul a început să plângă de durere. “Nici măcar nu s-a grăbit să-l dezinfecteze, ci noi am cerut dezinfectant”, a mai spus tatăl copilului. Părinţii s-au dus la recepţie pentru a reclama incidentul. “Ni s-a spus ca nu mai este nimeni din conducere, aşa că am cerut să discutam cu medicul de gardă. Ni s-a spus că este foarte ocupat”, a completat Daniela, mama copilului.

Contactat de reporterii ziarului “Adevărul”, directorul spitalului, Radu Tăbăcaru, a spus că rana copilului este superficială. “Miercuri va fi întocmit un raport. Am înţeles că băieţelul se mişca şi că a fost un accident, în niciun caz lipsă de profesionalism”, a spus directorul. Părinţii intenţionează să contacteze un avocat pentru a-i sfătui dacă pot da în judecată spitalul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite