"Bonnie and Clyde" în varianta on-line

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane, soţ şi soţie, sunt cercetate de poliţişti pentru mai multe tâlhării. Aceştia dădeau comenzi on-line pentru telefoane mobile, televizoare sau obiecte de mobilier.

Cei doi comandau diferite obiecte pe internet, iar când se întâlneau cu cei care aduceau marfa, îi anunţau că nu au toţi banii la ei şi va trebui să meargă în altă parte pentru a le oferi toată suma. Astfel, în urma unei comenzi de două televizoare şi mai multe telefoane mobile, tâlharii au spus că nu au toţi banii la ei şi apoi au furat obiectele. „Cei doi au spus că nu au decât 30 de milioane la ei. I-au rugat pe curieri să meargă împreună acasă pentru a lua mai mulţi bani, apoi i-au tâlhărit“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

Pe numele celor doi a fost depusă o plângere la Secţia 19, dar şi la Secţia 5 au fost semnalate încă alte zece cazuri asemănătoare. De asemenea, şi în Bragadiru au fost semnalate mai multe cazuri de tâlhărie. „Cei doi au fost prinşi în această dimineaţă, iar în acest moment are loc o percheziţie la ei acasă“, a adăugat Ciocan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite