Vrea 600.000 de euro pentru un rinichi pierdut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Alexandru, o târgovişteancă în vârstă de 36 de ani, îl acuză pe unul dintre cei mai cunoscuţi ginecologi din Capitală, Gheorghe Peltecu, de malpraxis.

Pacienta a suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unui chist ovarian, anul trecut pe 4 februarie, la Spitalul Filantropia, condus de prof. Peltecu.

„La şapte zile de la operaţie au apărut complicaţiile. Se pare că în timpul operaţiei îmi fusese secţionat ureterul drept şi se făcuse o acumulare de urină. Am suferit o nouă intervenţie pentru îndepărtarea urinei”, a povestit pacienta pentru Pro Tv. Chinul ei nu s-a oprit aici, după câteva zile medicii de la Filantropia au operat-o din nou, pentru că a apărut o ocluzie intestinală.

Plângere penală

„După a treia operaţie am fost trimisă la Fundeni. Tomografia a arătat că am o plagă la ureterul drept şi am fost din nou operată. De această dată mi-am pierdut rinichiul pentru că ureterul nu mai putea fi recuperat”, a mai spus Daniela.

După aproape un an de chin, pacienta a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi cere despăgubiri morale în valoare de 600.000 de euro şi despăgubiri materiale de 7.000 de euro.

Medicul reclamat nu a dorit să comenteze acuzaţiile, spunând că va lăsa insituţiile abilitate şă se pronunţe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite