Bucuresti:Un copil de 2 ani a fost tăiat cu foarfeca de o asistentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rareş Zainea, în vârstă de 2 ani, a fost dus de părinţii lui pentru un consult ortopedic la spitalul „Marie Curie“ (Budimex), ieri seară, în jurul orei 19.00. „A căzut duminică, în timp ce se juca prin casă. Mi-am dat seama că are ceva la umăr pentru că îl durea de câte ori îl atingeam“, povesteşte Daniela, mama lui Rareş.

 Ea spune că medicul rezident Lucia Gurmuz a trimis-o să îi facă o radiografie la claviculă micuţului, pentru a putea stabili diagnosticul.

„A tăiat bandajul cu tot cu piele“

La secţia de pansamente, asistenta de serviciu care i-a bandajat umărul lui Rareş a scăpat foarfeca în timp ce încerca să taie surplusul de pansament şi i-a provocat o rană urâtă micuţului. „Instrumentul cu care lucra era plin de reziduuri de gips şi probabil multe alte resturi. Ne-am întors la medicul Gurmuz şi i-am spus ce s-a întamplat şi ce «iscusită» a fost asistenta. Ea s-a uitat mirată la noi, a rugat-o pe o asistentă să dezinfecteze rana şi atât. Nici măcar nu a luat legătura cu asistenta în cauză“, povesteşte Daniela.

Mama se plânge de faptul că nu a putut să stea de vorbă cu nimeni din conducerea spitalului despre cele întâmplate pentru că la recepţie i s-a spus că nu mai este nimeni la acea oră. Directorul medical al spitalului, Radu Tăbăcaru, a declarat astăzi, pentru „Adevărul de Seară“, că se va efectua o anchetă internă doar în momentul în care va fi depusă o plângere. Deocamdată, nicio reclamaţie nu a fost înaintată, a mai spus medicul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite