Un bărbat a murit după ce a căzut în puţul liftului Sun Offices, clădire aflată lângă Sun Plaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit  şi alte două persoane au fost rănite după ce au căzut în puţul liftului de la o clădire de birouri adiacentă mall-ului Sun Plaza, centrul comercial din zona Berceni.

Un accident a avut loc astăzi la Sun Offices, clădire de birouri ce aparţine aceluiaşi proiect ce cuprince şi cel mai nou mall din Capitală. Tudorel Vintilă, în vârstă de 54 de ani, a murit după ce a căzut în jurul orei 11.30 în puţul liftului la o clădire de birouri  situată lângă Sun Plaza.

„Când echipajul de la SMURD a ajuns la faţa locului, bărbatul nu mai avea puls. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a decedat“, a declarat pentru Adevărul, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Anca Onofrei.

Alături de el, se mai aflau alte două persoane care au fost rănite, Constantin Vâtleanu (39 de ani) şi Tudorel Nichita (27 de ani)  „Celelate două persoane au traumatisme cranio-faciale şi sunt transportate de Spitalul de Urgenţă Bagdasar“, a declarat purtătorul de cuvânt SMURD, Bogdan Opriţa. El a adăugat că starea celor doi răniţi este stabilă.

Cei trei bărbaţi munceau în clădirea respectivă şi transportau materiale prin puţul liftului. Se pare că o punte de lemn s-a rupt, iar cei trei bărbaţi s-au dezechilibrat şi au căzut în puţul liftului de la etajul 2 la -2. „Clădirea nu are nicio legătură cu mall-ul. Pe acolo nu merg niciodată persoane la cumpărături“, au spus reprezentanţii Sun Plaza.

Centrul Comercial Sun Plaza se află în zona Berceni, mai exact la Piaţa Sudului, şi a fost inaugurat în urmă cu o săptămână, deşi lucrările nu erau terminate.

CITIŢI ŞI: Şobolanii se plimbă nestingheriţi în Afi Cotroceni VIDEO

Sun Plaza, mallul cu metrou la intrare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite