Primăria Capitalei va organiza Revelionul în Piaţa Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei va organiza şi în acest an Revelionul în Piaţa Constituţiei, cu trupe româneşti, a declarat pentru “Adevărul” Mihaela Păun, directoarea centrului de proiecte culturale al muncicipalităţii ArCuB.

“Organizăm Revelionul tradiţional în Piaţa Constituţiei, nu va fi nimic ieşit din comun, trupe româneşti, focuri de artificii, va fi la nivelul celui de anul trecut, deci nu va ceva ieşit din comun întrucât bugetele sunt reduse”, a spus Păun.

“Ne străduim să facem măcar un foc de artificii frumos pentru că, din experienţa pe care o am de 11-12 ani cu organizarea revelioanelor, am observat că lumea vine în general pentru focul de artificii fapt pentru care ne vom concentra pe focul de artificii şi, evident, vor fi cam toate trupele pop-rock cunoscute la ora actuală, trupe care vor cânta live”, a mai spus directoarea ArCuB.

Mihaela Păun a mai declarat că nu poate preciza deocamdată bugetul care va fi alocat pentru organizarea revelionului şi că aşteaptă rectificarea bugetului municipalităţii pentru a vedea ce sume de bani vor fi disponibile pentru eveniment.



 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite