Campanie împotriva corupţiei, la Primăria Sectorului 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 4 şi Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul Administraţiei şi Inetrnelor au demarat azi o campanie de informare a funcţionarilor din cadrul autorităţii locale, prin care aceştia pot afla măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea şi combaterea fenomenului corupţiei instituţionale.


Săptămânal vor fi organizate întâlniri, în primă fază, cu agenţii Poliţiei Locale Sector 4, apoi, pe etape, cu funcţionarii direcţiilor şi serviciilor care lucrează cu publicul în cadrul Primăriei Sectorului 4. 

Într-o discuţie interactivă, poliţiştilor locali li s-au prezentat informaţii şi date statistice referitoare la fapte de corupţie, cât şi direcţiile de acţiune pentru diminuarea acestui fenomen.
De asemenea, a fost stabilită strategia de comunicare cu cetăţenii, prin intermediul căreia aceştia să ajungă să îşi cunoască cât mai bine drepturile, să afle că şi încurajarea corupţiei se pedepseşte, dar şi cui trebuie să se adreseze, în situaţia în care doresc să semnaleze o faptă de corupţie.

Totodată, Primăria Sectorului 4 şi Direcţia Generală Anticorupţie au pus la dispoziţia cetăţenilor Sectorului 4 o linie telefonică tip Tel Verde Anticorupţie – 0800.806.806.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite