Moşi de închiriat în scopuri umanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moş Crăciun şi ajutoarele sale, crăciuniţe şi spiriduşi, vor putea fi închiriaţi, în perioada 6-24 decembrie, de la voluntarii Crucii Roşii Române - Filiala Sector 4 Bucureşti.

Echipa Moşului va asigura animaţia şi buna dispoziţie la petrecerile organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Baloanele de săpun, muzica, jocurile de energizare, pictura pe faţă sunt doar câteva dintre activităţile pe care ajutoarele Moşului le vor desfăşura.
Tarifele pentru închirierea Moşului şi a echipei sale sunt de 150 de lei pentru familii, 300 de lei pentru grădiniţe, şcoli şi ONG-uri şi de 450 de lei pentru firme. Programările pot fi făcute la telefon 0752.442.893 sau pe adresa voluntari@crucearosie-sector4.ro .
Este cel de-al patrulea an cand voluntarii Crucii Roşii Române - Filiala Sector 4 organizează aceasta campanie. Scopul ei este de a strânge fonduri pentru susţinerea proiectelor cu caracter umanitar derulate de Filiala Sector 4 a Crucii Roşii Române, în sprijinul persoanelor vulnerabile.

“O echipă tânără formată din 20 de voluntari vor fi în acest an ajutoarele lui Moş Crăciun şi vor face posibilă prezenţa Moşului în timp real în cât mai multe locaţii. Dacă anii trecut ne-am îndreptat mai mult atenţia către ajutorarea persoanelor vârstnice şi a copiilor, de data aceasta ne dorim ca din banii colectaţi să sprijinim persoanele fără adapost care în perioada rece întâmpină probleme. Aşadar, cei ce vor apela la serviciile noastre vor avea ocazia să facă şi un gest umanitar pe lângă bucuria oferită propriilor copii”, a declarat Lăcrămioara Raiciu, coordonatorul campaniei.

Banii strânşi în urma acestei campanii sociale vor fi folosiţi pentru susţinerea proiectelor cu caracter umanitar derulate de Crucea Roşie Română - Filiala Sector 4 Bucureşti, în beneficiul persoanelor vulnerabile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite