Peste 80 de artişti şi artizani din 11 ţări vin în Bucureşti la Internaţional Romani Art Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a şasea ediţie a International Romani Art Festival (IRAF), care se va desfăşura pentru prima dată în Bucureşti, în perioada 7-10 iunie, va aduce un program divers, cu peste 80 de artişti şi artizani din 11 ţări ale lumii.

Recunoscut şi premiat la nivel internaţional, IRAF aduce în cele patru zile ale sale peste 30 de activităţi felurite, reunind în programul sau reprezentaţii artistice şi de meşteşug din toate genurile şi formele de la muzică, dans, teatru, film, fotografie, modă, lansări de carte, până la prestaţii stradale, târguri de meşteşugari şi activităţi pentru persoanele private de libertate.

La acestea se adăugă numeroase acţiuni de informare şi implicare socială (sesiuni de informare, dezbateri, mese rotunde, workshopuri, etc) şi activităţi dedicate copiilor. Totul într-un mediu multicultural, dinamic şi surprinzător, care urmează să aducă în faţa publicului lucrări, reprezentaţii, iniţiative şi oameni de valoare din nu mai puţin de 11 ţări.

Recent, IRAF a fost premiat în cadrul Galei Fundaţiei Erste pentru Integrare Socială 2011, numărându-se printre cele 36 de proiecte europene de impact major selectate din peste 1.00 de aplicanţi.

Festivalul va avea loc la Grădina Uranus, Muzeul Ţăranului Român şi Coyote Café.

International Romani Art Festival este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală TURN, în colaborare cu BuBu Bookinghouse and Events.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite