Bucureşti: Grupare mafiotă anihilată de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română a efectuat, ieri, percheziţii la patru domicilii, în Bacău, Focşani şi Bucureşti, reţinând patru persoane.

În urma percheziţiilor au fost reţinute persoanele: Ovidiu H., de 44 de ani, din judeţul Bacău, Paul M., de 46 de ani, din judeţul Galaţi, Nelu K., de 40 de ani, din judeţul Galaţi şi Dănuţ B., de 45 de ani, din Bucureşti. Toţi patru erau membrii unei grupări infracţionale specializate în comiterea unor infracţiuni cu violenţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţie s-a stabilit că, în ziua de 10.10.2009, în municipiul Bacău, primii trei, împreună cu alţi doi indivizi neidentificaţi până în prezent, l-au bătut şi ameninţat cu pistolul pe Sultan T, de 44 de ani, din Bucureşti. După ce a fost bătut şi ameninţat, lui Sultan T. I-a fost furată maşina, dar şi sumele de 1800 euro şi 1400 lei.

De asemenea, Ovidiu H. Şi Paul M. l-au obligat pe Sultan să se urce în maşină şi i-au spus că îşi va primi maşina înapoi în momentul în care va plăti 20.000 de euro. Aceştia i-au spus că dacă nu va plăti această sumă sau dacă va anunţa poliţia, îl vor omorâ atât pe el, cât şi pe familia lui.

La două zile după nefericitul eveniment, Sultan a trimis prin mandat poştal suma de 12.300 de lei, bani ce au fost ridicaţi de către Georgiana U., concubina lui Paul M.
 
De asemenea, Dănuţ B. L-a contactat telefonic pe Sultan, pe 23 octombrie, spunându-i acestuia că este prietenul lui Paul M. şi că îi va recupera maşina, în schimbul a 5.000 de euro.

În prezent, cele patru persoane sunt reţinute pentru cercetări la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite