Bucureşti: O nuntă s-a încheiat cu bataie în Centrul Istoric, chiar în faţa unui poliţist comunitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nuntă din Bucureşti s-a sfârşit cu o bătaie încasată de mireasa, ginerele, naşul şi cavalerul de onoare din partea unor cheflii care se întorceau de la o petrecere. Bătaia s-a întâmplat duminică dimineaţa, în Centrul Istoric al Capitalei, chiar sub nasul unui poliţist comunitar.

Nuntaşii veniseră în Centrul Vechi pentru a cumpăra o sticlă cu vin, dar în drumul lor, s-au întâlnit cu un grup de petrecăreţi puşi pe scandal. După ce iniţial s-au luat la harţă, spiritele s-au încins şi totul a degenerat într-o bătaie generală. Cei cinci indivizi care s-au încăierat cu nuntaşii au folosit o rangă şi spray-uri lacrimogene, informează Realitatea.

Întreaga scenă s-a petrecut chiar în faţa unui poliţist comunitar, conform spuselor martorilor, acesta nu a intervenit pentru a-i potoli pe bătăuşi. Nu se cunosc exact motivele care au dus la bătaie, mirele delcarând că totul a pornit din senin, unul dintre bărbaţi a sărit la bătaie fără vreun motiv anume.

Nici mireasa nu a fost lăsată în pace, dar nu a suferit lovituri grave. Naşul şi cavalerul de onoare au ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă cu traumatisme minore.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite