Tronsonul Bulevardului Uranus dinspre Piaţa Victoriei nu a fost deschis circulaţiei, precizează Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei a precizat azi, printr-un comunicat de presă, că pe tronsonul Bulevardului Buzeşti-Berzei-Uranus dintre Piaţa Victoriei şi strada Occidentului nu au fost ridicate restricţiile de circulaţie, iar traficul auto se desfăşoară în condiţii de şantier, această soluţie “fiind agreată pentru a evita crearea de ambuteiaje în zonă”.

Precizările vin în urma unor articole apărute în presă în ultimele zile referitoare la stâlpul din şantierul bulevardului.

“Stâlpul la care se face referire este un stâlp de tragere aferent tuturor cablurilor care au migrat în subteran în cadrul proiectului Netcity, Piaţa Victoriei fiind un nod important pentru reţelele aeriene, acesta fiind şi motivul pentru care stâlpul nu a fost dezafectat până în acest moment. În cel mai scurt timp, stâlpul va fi dezafectat, ca urmare a finalizării reconfigurării reţelelor aeriene din zonă”, se spune în comunicat.

Municipaliatea mai precizează că în acest moment pe tronsonul Piaţa Victoriei-Occidentului se realizează lucrări de turnare a stratului de uzură şi refacere a trotuarelor, precum şi amenajarea peroanelor de tramvai şi sistematizarea şi realizarea marcajelor rutiere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite