Bugetul lui Oprescu, ameninţat de consilieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii grupului consilierilor PD-L din Consiliul General al Municipiului Bucureşti au declarat, astăzi, cu o oră înainte de şedinţa în care urma să se aprobe proiectul de buget propus de primarul Sorin Oprescu, că nu-l vor vota decât cu anumite amendamente.

Viceprimarul Mircea Raicu susţine că bugetul nu răspunde problemelor legate de RATB, RADET şi stadionul naţional „Lia Manoliu".

„Subvenţia la RATB este cu 55 de milioane de lei mai mică decât anul trecut. Un astfel de buget nu ajută RATB să funcţioneze decât până la sfârşitul lunii august. Este inadmisibil", a declarat viceprimarul Raicu.

Reprezentanţii PDL în CGMB au anunţat că nu vor vota proiectul în forma propusă de Oprescu decât cu anumite amendamente. „Am propus să luăm banii rezervaţi pentru construcţia unui nou sediu pentru Poliţia Comunitară şi să-i dăm la RATB. La fel vom lua bani de la proiectele dezvoltate pe Dâmboviţa şi îi vom da la RADET. Nu în ultimul rând ne interesează stadionul „Lia Manoliu" şi am propus ca fondurile pentru achiziţia de apartamente noi necesare cazurilor sociale să meargă la modernizarea stadionului", a mai spus Raicu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite