Incendiu de vegetaţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti la kilometrul 32

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În apropierea autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, în dreptul kilometrului 32, pe sensul de mers către Piteşti, a izbucnit la această oră un incendiu de vegetaţie, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Doarece fumul ajunge pe autostradă, pentru prevenirea producerii unor accidente, poliţiştii rutieri adresează conducătorilor auto semnale de reducere a vitezei.

Poliţiştii le solicită participanţilor la trafic, dar şi celorlalţi cetăţeni să anunţe autorităţile la numărul de urgenţă 112, imediat ce observă astfel de incendii, pentru ca pompierii să sosească în timp util, dar şi pentru ca echipajele de poliţie rutieră să ia măsuri de prevenire a accidentelor de circulaţie, în cazul în care fumul degajat reduce vizibilitatea în zona drumurilor.

Totodată, poliţiştii îi avertizeayă pe cetăţenii care aprind vegetaţia uscată că riscă să fie sancţionaţi contravenţional. În plus, pot fi cercetaţi penal în cazul producerii unor accidente rutiere cauzate de scăderea vizibilităţii.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite