Cele mai spectaculoase fotografii de la parada militară de Ziua Naţională, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aşteptarea paradei, oamenii vorbeau depre meciuri, salarii şi locuri de muncă. Alţii, cu telefoanele în mâna îşi căutau amicitii pierduţi în mulţime.

Aproximativ 3.000 de bucureşteni erau in Piata Arcului de Triumf, înainte de începerea festivităţii. Lumea continuă să vină în valuri. La fel şi emoţiile.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la parada militară din Bucureşti!

Bucureştenii fascinaţi de spectacolul de la paradă

image

Participanţii la parada de 1 Decembrie aproape că nu şi-au putut lua zâmbetul de pe buze. Aceştia au rămas uimiţi de spectacolul de la Arcul de Triumf şi au făcut numeroase fotografii. Momentul culminant savurat de bucureşteni a fost acela în care a venit rândul tancurilor să treacă pe sub Arcul de Triumf. În acelaşi timp, deasupra lor au trecut în viteză mai multe avioane militare de transport urmate de cele de vânătoare.



CLICK pe imagini pentru fotogalerie!

“Într-un moment cu multe greutăţi în viaţă sunt mândră că sunt româncă. Îmi bate inima de emoţie când văd atâta lume adunată la paradă”, a spus Mariana Stan, de 46 de ani.

“Am zis că vin mai devreme ca să prind un loc în faţă, dar la 9:30 era deja plină piaţa. Va fi cu siguranţă impresionant”, a declarat Romică Ursulescu, un bucureştean de 52 de ani “blindat” cu steguleţe.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la parada de la Arcul de Triumf!

image
Parada de 1 Decembrie din Bucureşti

Mai mulţi tineri decât vârstnici

Dacă în anii anteriori la manifestările de Ziua Naţională a României erau prezenţi mai multe persoane în vârstă, astăzi tinerii şi persoanele până în vârsta de 30 de ani au fost în majoritate covârşitoare. Şi numărul prichindeilor veniţi cu părinţii lor a fost foarte mare. De "vină" pare să fi fost şi vremea ceva mai blândă decât în ceilalţi ani.

FOTOGALERIE Parada de Ziua Naţională: desant cu tancuri, transportoare blindate şi soldaţi călare“

image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea ce mai poţi admira la parada de joi!

Show aviatic, fasole şi restricţii de circulaţie de 1 decembrie în Bucureşti

FOTOGALERIE Lotus-ul de 75.000 de euro al Poliţiei „defilează“ la parada de la 1 Decembrie. Ce mai poţi vedea de Ziua Naţională?

Brad gigant montat în Sectorul 3. Muncitorii au început deja să-l împodobească

Brad de Crăciun inedit în sectorul 6, în Parcul Crângaşi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite