Bucureștenii pot închiria gratuit biciclete în sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta este valabilă în parcul Kiseleff, unde se pot închiria bicicletele puse la dispoziţia acestora de Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia Green Gate.

Bucureştenii care sunt iubitori de sport şi mişcare în aer liber sunt aşteptaţi zilnic, în parcul Kiseleff, de unde pot închiria gratuit una dintre bicicletele puse la dispoziţia acestora de Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia Green Gate.

Indiferent de experiența pe care o au, locuitorii Capitalei pot pedala pe una dintre cele 150 de biciclete care se eliberează doar pe baza buletinului de identitate şi a unui contract de dare în folosinţă.

Cei dornici să facă o plimbare vor trebui să ştie să meargă cu bicicleta, să cunoască regulile de circulaţie, să aibă un comportament decent şi să aducă bicicletele înapoi în stare bună de funcţionare.

Bicicletele sunt disponibile în două modele - pentru copii şi adulţi - şi pot fi închiriate pentru o perioadă de maximum două ore, doar în perimetrul parcului.

Centrul „La Pedale“ este deschis până în luna noiembrie, după următorul program: luni-vineri, de la ora 10.00 până la 18.00, iar sâmbătă şi duminică de la 10.00 la ora 19.00.
   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite