Bucureştenii din sectorul 6 sunt chemaţi luni să semneze petiţia pentru interzicerea ridicărilor de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania este iniţiată de Fundaţia "Din Suflet pentru suflet" şi prevede strângerea a 100.000 de mii de semnături pentru depunerea unei petiţii la Parlamentul României împotriva ridicărilor abuzive.

Luni vor fi instalate în sectorul 6 al Cpitalei mai multe corturi la care sunt aşteptaţi şoferii ce vor să sprijine iniţiativa Fundaţiei "Din suflet pentru suflet". Campania de strângere de semnături durează până în data de 15 septembrie.

De asemnea, echipe de voluntari afiliaţi fundaţiei vor prezenta public campania, pe străzi. „Consider că este necesar să se realizeze mai întâi 30.000-50.000 de locuri de parcare, pentru a ni se crea posibilitatea de a parca legal, iar, numai apoi să se ridice maşinile. Prea mulţi dintre noi au pierdut timp preţios şi bani din cauza societăţii care ne ridică maşinile şi care îşi umflă conturile cu bani din buzunarele noastre, sub umbrela generoasă a primăriei de sector", susţine preşedintele fundaţiei, Ştefan Florescu.

În Bucureşti, taxele pentru recuperarea maşinii ridicate variază de la un sector la altul. În sectorul 1se plăteşte cea mai mică taxă din Capitală: 440 de lei. În sectorul doi taxa pentru recuperarea maşinii este de 523 de lei, în sectorul trei - 520 de lei, în sectorul patru - 773,5 lei, în sectorul şase, 677 de lei iar în sectorul cinci nu se ridică maşini.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite