Bucureştenii din sectorul 4 îşi aleg mâine deputatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Electoratul din Colegiul 19 al Capitalei vor avea de ales, mâine, între candidata PSD-PC, Liliana Mincă, şi candidata PDL, Teo Trandafir, aspirante la un post în Camera Deputaţilor.

Pe listele electorale permanente sunt înscrişi 104.586 de alegători, care sunt aşteptaţi în 61 de secţii de vot.

La acest tur de scrutin, Autoritatea Electorală Permanentă va testa un proiect-pilot de informatizare a secţiilor de votare. După intrarea în cursa electorală, Mincă şi Trandafir şi-au exprimat intenţia de a se “bate” doar în proiecte.

Campania electorală, care se va încheia azi, la ora 7.00, a trecut însă fără ca o confruntare televizată a celor două candidate să aibă loc, staff-ul PDL refuzând ca Teo Trandafir să ia parte la un astfel de eveniment.

Acuzaţii de mită şi de sfidare
N-au lipsit în schimb atacurile reciproce. Democrat-liberalii au acuzat-o de mai multe ori pe Liliana Mincă că a recurs la o “campanie murdară” şi că a oferit “mită” alegătorilor. Candidata PSD-PC a respins toate acuzaţiile şi a afirmat că Teo Trandafir “îi ignoră pe alegători” şi că “sfidează pe oricine”.

Potrivit legii, victoria va aparţine candidatului care obţine cele mai multe voturi, indiferent de prezenţa la urne. Colegiul 19 se încadrează între Şoseaua Giurgiului, Şoseaua Olteniţei şi Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite