Bucureştenii din Sectorul 2 pot plăti taxele şi impozitele on-line, prin oficiile poştale şi cu card

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii din Sectorul 2 pot plăti impozitele pentru terenuri şi clădiri, precum şi taxele pentru autovehicule şi cele pentru rezervarea locului de parcare atât on-line, prin oficiile poştale, cât şi cu card bancar, iar cei care fac plăţile până în 31 martie au o reducere de 10 la sută.


Încasarea taxelor şi impozitelor locale pentru 2011 a început luni, iar pentru evitarea formării cozilor la ghişee pot fi folosite mai multe modalităţi de plată, a anunţat Primăria Sectorului 2.

Astfel, bucureştenii din Sectorul 2 îşi pot plăti taxele şi impozitele pentru 2011 atât on-line, prin oricare din cele 67 de oficii poştale din Capitală, indiferent de sectorul în care se află acestea, şi la POS-urile deschise la toate sediile Direcţiei Venituri Buget Local. De asemenea, cei care au user şi parolă de la Direcţia Venituri Buget Local pot plăti şi cu cardul bancar.

Şi proprietarii de autovehicule din Sectorul 2 al Capitalei care au locuri de parcare rezervate de la Administraţia Domeniului Public Sector 2 pot plăti, începând de luni, taxa anuală de parcare la orice oficiu poştal din Capitală, iar dacă sunt plecaţi din localitate, pot face plata prin mandat poştal.

Aceştia au la dispoziţie şi alte modalităţi de plată a taxei anuale de parcare, respectiv on-line, prin Internet Banking sau prin card bancar. De asemenea, proprietarii de maşini pot plăti şi la ghişeele Direcţiei Venituri Buget Local, din bulevardul Gării Obor numărul 10. Casieria de la Administraţia Domeniului Public Sector 2 a fost desfiinţată, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 2.

Valoarea taxei de rezervare a locului de parcare în Capitală pentru anul 2011 este nemajorată, ea rămânând la nivelul anului 2010.

Plata locurilor de parcare este evidenţiată la Administraţia Domeniului Public Sector 2 şi constituie dovada de prelungire a contractului asupra locului respectiv, au adăugat reprezentanţii Primăriei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite