Bucureştenii au aplaudat-o pe Mădălina pentru ultima dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bucureşteni şi-au luat ieri adio de la regretata solistă Mădălina Manole, în foaierul Sălii Radio a Societăţii Române de Radiodifuziune. Cu faţa senină, artista părea că se odihneşte în sicriul alb, la al cărui căpătâi plângeau părinţii, soţul şi prietenii.

Citiţi şi

Fotoreportaj: Ultimele aplauze pentru Mădălina

Mădălina Manole, comemorată pe plaja din Mangalia

Ieri, la ora 14.00, zeci de admiratori se adunaseră în faţa intrării Sălii Radio din Capitală. Aşteptau cortegiul funerar şi vorbeau despre tragedia care a şocat România în ultimele două zile. „Nu s-a omorât din cauza unui bărbat. Este imposibil. Avea o căsnicie fericită. Cred că încă îl mai iubea pe primul soţ, Şerban Georgescu, pe care nu îl uitase “, spunea Maria Badea, în vârstă de 50 de ani, angajată la Sala Radio.

O pensionară a corectat-o: „Nu contează cum a murit, ci cum a trăit. Am toate albumele ei. Le colecţionez din ‘91 şi am încercat să merg la mai toate spectacolele. O iubeam şi încă o iubesc pentru muzica şi firea ei blândă“, a spus Dorela Alistar, în vârstă de 66 de ani.

Linişte şi cugetare

Dintre vedete şi apropiaţi ai Mădălinei, primul venit la Sala Radio a fost realizatorul de emisiuni Titus Andrei. Vizibil marcat de situaţie, el şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. „Tot ce făcea Mădălina făcea cu pasiune şi dăruire. În mintea mea fac o asociere între ea şi Şerban Georgescu, pentru că toate melodiile erau ale lor. Amândoi vor rămâne mereu în amintirea mea“, a declarat realizatorul.

În jurul orei 15.00, trupul artistei a fost ridicat de familie de la Institutul Medico-Legal „Mina Minovici“ şi adus pe strada General Berthelot. La sosirea sicriului în care se afla trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole, liniştea a acoperit mulţimea. Oamenii, care au făcut un culoar în faţa intrării, priveau înmărmuriţi către convoiul mortuar. Aplauzele nu au întârziat totuşi să apară, admiratorii oferind aprecierea celei care le-a încălzit inimile cu muzica ei timp de mai bine de 20 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite