Bucureştenii, aşteptaţi la Sunwaves

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii dornici de petreceri incendiare sunt aşteptaţi în acest weekend la mare, staţiunea Mamaia fiind punctul de maximă atracţie. Aici vor avea loc mai multe petreceri house şi vor cânta R.I.O. sau Marco Carola.

Cel mai aşteptat eveniment house al începutului de an, Sunwaves 2010 va începe astăzi şi va ţine până duminică. Petrecerea va avea loc în cortul special amenajat pe plaja Kristal din Mamaia, iar intrarea se face începând cu ora 22.30.

Biletele pentru Sunwaves costă între 30 şi 70 de lei, iar printre invitaţi se numără DJ celebri precum Marco Carola, Rhadoo, Raresh, Mandy sau Bill Patrick. Ieşirea din locaţie nu este permisă până la ora 1.00, iar persoanele sub 18 ani nu au voie să participe la eveniment.

Un alt eveniment de zile mari are loc în această seară în clubul Crush din Mamaia, acolo unde trupa R.I.O. va încinge atmosfera unei petreceri strălucitoare cu ajutorul versurilor foarte cunoscute din melodia „Shine on“. Componenţii trupei vor fi primiţi pe covorul roşu, cu torţe şi multe elemente surprize, pentru a se simţi ca în Ibiza.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite