Bucureşti: Bucureştenii au interzis în „orăşelul“ Madonnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase kilometri de gard deja nu mai permit trecerea prin zona spectacolului de miercuri.

În Parcul Izvor, vizavi de Palatul Parlamentului, se mai poate intra doar prin laterale.

Cabine pentru jetoane, puncte de intrare, garduri pentru delimitarea zonelor de acces, toalete ecologice, tribune şi baruri au împânzit întreg Parcul Izvor.

În a cincea zi de pregătiri pentru cel mai aşteptat concert al anului, stafful tehnic al cântăreţei monta azi-dimineaţă scena de 100 de tone.

Ieri au sosit în Capitală şi cele 15 camioane ale Madonnei ce transportă scena-gigantică. Azi-dimineaţă, în spatele scenei se amplasau cele 60 de containere şi 60 de corturi, o bucătărie, o sală de mese şi o sală de gimnastică, iar cele patru macarale albastre (două de 100 de tone şi alte două de 50 de tone) îşi mişcau „tentaculele“ în toate părţile, căutând să mai înşface câte ceva. Acestea pregăteau cele două module pe care va dansa şi cânta artista. Suprafaţa pe care sunt amplasate este cât un stadion  - 100 x 50 de metri.

Pază întărită

Agenţii de pază s-au instalat la toate ieşirile dinspre metrou şi sunt instruiţi să nu lase pe nimeni să intre. „Pentru cei care vor să traverseze parcul mai sunt doar câteva porţiuni pe unde mai pot pătrunde, dar în curând vor fi închise şi acestea. Cel mai bine este să ocoliţi“, a precizat un agent BGS.

Securitatea în zona centrală a Capitalei va fi din ce în ce mai întărită, pe măsură ce toată producţia „Sticky and Sweet“ va ajunge în Parcul Izvor. „Vom fi foarte mulţi aici în ziua concertului. Cei care vor încerca să sară gardul sau să pătrundă fără bilet nu au nicio şansă, pentru că avem mijloace să-i oprim. Există intervenţii foarte bine puse la punct“, a spus un alt bodyguard.

În ţările în care a concertat până acum, Madonna a cerut, printre altele, doar apă Kabbalah, sfinţită şi îmbuteliată, 1.370 de prosoape, zeci de linii telefonice şi body¬guarzi femei. Biletele pentru concert mai pot fi achiziţionate numai din reţeaua magazinelor Diverta, la următoarele preţuri: 120 de lei - Gazon B, 160 de lei - Gazon A, 600 de lei - Gold Bar, respectiv 800 de lei - VIP.

„Sejur Madonna“ în hoteluri

Cu ocazia show-ului de miercuri, hotelul Caro din Capitală asigură clienţilor săi o noapte de cazare specială. Astfel, pachetul de servicii pentru noaptea de 26 august include o cameră de 4 stele pentru două persoane, mic dejun, acces gratuit la internet, late check-out, precum şi transport gratuit la concert.

Preţul pachetului „Madonna“ este de doar 49 de euro, iar cei care vin din străinătate sau din ţară trebuie să se grăbească pentru că mai sunt disponibile doar 10 camere pentru această promoţie.  Rezervările pentru noaptea specială Madonna se fac pe site-ul www.carohotel.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite