Brazii de Crăciun, plantaţi în parcuri sau transformaţi în îngrăşământ natural

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei, prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, va demara, astăzi, o campanie de strângere a brazilor tăiați și de plantare a brazilor din ghivece proveniți în urma sărbătorilor de iarnă.

În cadrul campaniei vor fi strânşi și colectaţi brazii tăiați de pe raza sectoarelor 1 și 5, pomii urmând a fi duși la Stația de Prelucrare și Tocare aMaterialelor Vegetale, administrată de ALPAB. Materialul vegetal obținut în urma prelucrării și tocării acestor brazi va fi utilizat ca îngrășământ natural. Această acțiune se va desfășura până pe 13 ianuarie.

Totodată, în cadrul campaniei, ALPAB îi invită pe bucureștenii care au achiziționat de Crăciun brazi în ghivece să îi aducă la sediile administrative ale parcurilor Herăstrău Vechi, Floreasca, Izvor, Cișmigiu, Tineretului și Circului, până pe 15 ianuarie, pentru a fi replantați.

„ALPAB a mai inițiat acțiuni de acest gen, una dintre ele desfășurându-se la începutul anului trecut. Continuăm tradiția, încercând să oferim o a doua șansă brazilor care ne-au oferit clipe magice de sărbători, motivându-i astfel pe bucureșteni să ni se alăture acestui demers menit să-i convingă să prețuiască natura”, a declarat Radu Popa, directorul general al Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite